Розшaрюй Energyschool. Даруємо планшет!

Ми просто обожнюємо балувати наших учасників конкурсами, розіграшами, призами та дарувати чудовий настрій! Хочеш отримати сучасний гаджет від Energyschool?

Лайкни, тегни, поділись, реєструйся не барись!

Термін проведення: 05 грудня 2019 р. – 16 березня 2020 р. 

Як це працює?

Ти є зареєстрованим учасником нашого Проєкту (ще не з нами? Реєстрація). Далі лайкни нас у Facebook або Instagram, поділись інформацією про Energyschool на власній сторінці та тегни френдів під постом з описом розіграшу. 

Умови конкурсу

  1. Взяти участь може кожен, хто зареєструється чи вже навчається за курсами “Основи енергопостачання та енергозбереження” або “Абетка з основ житлово-комунального управління”.
  2. Обов'язково вподобай нашу сторінку у Facebook чи Instagram.
  3. Пошир http://energyschool.org.ua/ на своїй особистій сторінці у Facebook із закликом до реєстрації для друзів або поділися дописом про цей розіграш в історії Instagram iз @energyschool.dtek.
  4. Тегни 2 приятелів (познач за допомогою значка @, щоб утворилося активне посилання-згадка користувача) під постом з описом конкурсу у Facebook або Instagram. От бачиш, усе дуже просто!

Як отримати подарунок?

Участь у розіграші зможуть взяти лише зареєстровані учасники які на момент завершення конкурсу матимуть рейтинг не менше 1000 балів за обраним навчальним курсом. 

Важливо! Вікова категорія учасників повинна відповідати вимогам курсів (6-8 клас «Основи енергопостачання та енергозбереження» та 9-11 клас «Абетка з основ житлово-комунального управління»). Ми це обов'язково перевіримо!

Трьох переможців, які отримають супер-планшети, визначимо у прямому ефірі соціальних мереж до 31 березня 2020 року з використанням сервісу random.org. 

Зазирни в положення, там написано детальніше.

Удача любить сміливих! Залишається лише зареєструватися, лайкнути, поширити та тегнути. Багато подарунків не буває. Бажаємо успіху кожному!