Увага! Проект ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» оголошує оновлений конкурс «Зберігаймо ресурси вдома!»

Термін проведення: 1 жовтня 2019 р. – 30 червня 2020 р.

Стан довкілля є безперечно пріоритетом для всього людства. У справі захисту навколишнього середовища важливим є внесок кожного! Тому Проект ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» оголошує конкурс «Зберігаймо ресурси вдома!» (далі – Конкурс), головна мета якого - підвищення рівня обізнаності широкого загалу щодо шляхів економії енергетичних та інших ресурсів Землі для зменшення викидів вуглекислого газу та запобігання зміні клімату. 

Конкурс триватиме упродовж вищезазначеного періоду, проте проміжні результати підсумовуватимуться щомісячно за чотирма номінаціями:

1. Суперекономний електрокористувач.

2. Крутий теплохранитель.

3. Газонезалежний господар.

4. Лідер водозбереження.

Критерієм для визначення переможців Конкурсу є ефект від упроваджених заходів (економія конкретного ресурсу та зменшення викидів вуглекислого газу). Після закінчення кожного місяця підбиватимуться підсумки впровадження заходів за цими номінаціями та визначатися переможці.  

Щомісяця на сайті Проекту та у соціальних мережах розміщатимуться інформаційні матеріали – корисні та практичні поради, які розкриватимуть одну із дев’яти тем Конкурсу.

Довкілля не є нашою тимчасовою власністю, а належить і наступним поколінням. Вміння людини  жити в гармонії з оточуючим світом є визначальними для стану довкілля. Ми всі повинні дбайливо ставитися до енергетичних, водних, земельних та інших природних ресурсів. 

Більш детальна інформація щодо умов, порядку подання звітів та перебігу конкурсу міститься у Положенні.

Подати звіт 

Переможці, як завжди, отримають цінні подарунки! Бажаємо успіхів усім учасникам!