Стартує конкурс «Запроси друга»

Дружити і при цьому отримувати круті подарунки дуже просто! Варто лише запросити друзів долучитися до Проєкту і ти зможеш виграти один із 20 призів: футболки, power banks, безпровідні навушники, smart watches за друга, який зареєструється на нашій онлайн-платформі. Більше друзів - більше можливостей виграти суперприз - планшет.

 

Термін проведення: 26 листопада – 31 грудня 2019 р. 

 

Як це працює?

Ти Реєструєшся як учень (на Самостійному форматі навчання) у Проєкті, у розділі «Мій кабінет» обираєш функцію «Запросити друга» та вводиш e-mail друга, якому хочеш надіслати запрошення.

 

Умови конкурсу

  • запросити друга може кожен, хто успішно зареєструвався як учень (на Самостійний формат навчання), обрав курс та розпочав навчання;
  • за кожного запрошеного друга тобі надається додатковий шанс отримати подарунок, за умови, що запрошений друг зареєструється, підтвердить свій e-mail та розпочне навчання.

Важливо! Якщо твоя школа/клас вже проходять навчання у Проєкті, то можеш ще зареєструватись як учень (на Самостійний формат навчання) та запрошувати друзів.

Як запросити друга?

  • у розділі “Реєстрація” обрати “Учень” та “Вивчаю самостійно”;
  • пройти реєстрацію, визначитися з курсом, заповнити анкету, підтвердити e-mail;
  • зайти в «Мій кабінет»;
  • заповнити анкету додаткової реєстрації;
  • перейти у «Мій кабінет», клікнути на “Запросити друга” та ввести e-mail друга. Готово!

Як отримати подарунок?

Кожен запрошений друг збільшує твої шанси на перемогу! 20 переможців будуть визначені у прямому ефірі соціальних мереж до 10 січня 2020 року з використанням сервісу random.org. Тобто, якщо ти запросиш 10 друзів, то отримаєш 10 шансів на виграш та матимеш змогу здобути навіть декілька призів!

Ти та друг маєте повністю пройти вступне заняття і перейти на тему №1 (заповнити проміжну анкету).

 

Більш детальна інформація щодо умов участі - у Положенні.

 

Ну що, ти готовий розширити наше коло друзів? Ми точно готові. Тому бажаємо всім успіху і гарних презентів!