Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Посади Дерево» Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація»!

Ми вже  наголошували, що цьогорічні результати Всеукраїнського конкурсу «Посади дерево» (далі – Конкурс) вражають - загалом у 2018-2019 н.р. його учасники висадили 12400 дерев (серед яких яблуні, сосни, ялинки тощо), 116 кущів (троянди, смородина, кизил) і 88 різних квітів. Дехто навіть сформував власні ліси, поширює "Green school challenge" у школах, а випускники деяких шкіл висаджували кущі замість запуску традиційних повітряних кульок.

 

Насправді кожен учасник  є  переможцем, оскільки допомагає собі та своїм близьким вільно дихати чистим повітрям, зробивши важливий внесок у озеленення нашої прекрасної Планети! Але найстаранніші заслуговують на ПРИЗИ в номінаціях: 

 

1. «Особливе фото або відео висадженого дерева»:

 1) вчителька та учні 1-го класу НВК Снятинської школи-ліцею;

 2) учні Петропавлівської ЗОШ I-III ст. №1 (О. та В. Павлюк, В. Ісаєв).

 

2. «Дерево, висаджене сімейно чи колективно»:

1) учні Добропільського НВК №4;

2) учні, вчителі ЗШ №28, м. Івано-Франківськ.

 

3. «Людина, яка посадила найбільшу кількість дерев»:

1) вчителька та учні КЗ "Мар'є-Дмитрівська ОЗОШ І-ІІІ ступенів";

2) учні Корсунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

 

Як ви вже помітили, ми визначили по два переможці у кожній номінації, оскільки нам складно було обрати лише трьох лідерів. Усі отримають обіцяні призи за неоціненну працю та внесок у екологічно щасливе майбутнє нашої країни та всієї Планети.

 

Не будьте байдужими, самостійно організовуйтеся, висаджуйте кущі та дерева, щоб оздоровити «зелені легені» Землі! Це зовсім просто, а користь - фантастична!