Результати Всеукраїнського родинного конкурсу «Зберігаймо ресурси вдома!» за 6-ою хвилею Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація»

 

Усього за конкурсний період було подано 95 звітів, залучено 295 осіб та зафіксовано загальну економію енергії у розмірі 40 984 кВт·год. У грошовому еквіваленті це дорівнює 71 509 грн. Інвестиції родин в енергоефективні заходи становлять 194 004 грн. І щей обсяг викидів  СО2 скорочено на 169 т.

 

Лідерами Конкурсу стали родини:

1. Єлизавети Шмалько, Добропільський НВК№4. 

2. Дар’ї Гладкої, Добропільський НВК№4. 

3. Анастасії ДутчакБурштинська гімназія.

4. Тетяни Олійник, Новоукраїнська опорна школа І-ІІІ ступенів. 

5. Наталії Авєріної, Енергодарський багатопрофільний ліцей.

 

Переможці отримають від Проекту Solar Power Bank

Тож найенергоощадніші українські родини не пожалкують, що взяли активну участь та перемогли у родинному Конкурсі, який продовжиться і для учасників 7-ї хвилі (2019-2020 н.р.). Учасники Конкурсу, одразу “вбили трьох  зайців”: зекономили сімейні кошти, покращили екологію та отримають енергоефективні зарядні пристрої на сонячних батареях.

Основним критерієм для визначення переможців Конкурсу є показник зменшення споживання енергії (кВт·год) від упроваджених заходів.

Ще раз вітаємо наших переможців та їх економні родини! А усім учасникам дякуємо за активність та збереження ресурсів вдома та дбайливе ставлення до екології!

ОЩАДНА РОДНА – ЗАМОЖНА КРАЇНА!