Приєднуйтесь до навчання у міжрегіональному форматі - об’єднуємо країну разом!

Як вже йшлося в попередніх наших матеріалах, 2018 рік для учасників Проекту ДТЕК "Енергоефективні школи: нова генерація" (далі – Проект) став дуже багатим на події. Зокрема, навесні факультативний курс "Абетка з основ житлово-комунального управління" та онлайн-гру "Розумний будинок" старшокласники з м. Бурштина (Івано-Франківська область) та Зеленодольська (Дніпропетровська область) вперше опановували за особливим форматом – було створено 3 міжрегіональні класи.  Учні цих класів брали участь у різноманітних конкурсах і активностях, стали справжніми друзями, незважаючи на відстань між ними та поєднували приємне з корисним: і підбивали підсумки Проекту, і на Азовському морі побували. Найкращі з них стали учасниками нового Проекту ДТЕК «Кар’єра 4.0».

Восени міжрегіональних класів було створено аж 13 та саме зараз формується ще 7. А це означає, що на учасників чекають нові цікаві знайомства та зустрічі. Для 13 класів навчання завершиться вже у січні, залишилось лише підбити підсумки. Щоб не порушувати традиції, захід заплановано провести на березі моря, але вже Чорного – в Одесі.

Формат міжрегіональних класів сподобався як організаторам, так і усім учасникам. Саме тому народилась ідея надати можливість учням та педагогам самостійно створювати такі класи. Тож якщо ви бажаєте пройти навчання у новому форматі, позмагатися з однолітками з різних міст та взяти участь у фінальному заході Проекту – ласкаво просимо! 

Варто лише подати заявку на участь, спробувати самостійно знайти учнів з іншого регіону України та об’єднатись у міжрегіональний клас для спільного вивчення наших навчальних курсів з енергозбереження або житлово-комунального управління. Загалом у групі може бути максимум 16 учнів (наприклад, 8 з одного регіону і така ж кількість з іншого регіону України). Якщо ви маєте бажання взяти участь, але не можете знайти школу з іншого регіону – не проблема. Ми допоможемо!

Надіслати заявку на участь у Конкурсі можна на e-mail: energyschool.org.ua@gmail.com або на сторінку у Facebook у коментарях.

Ініціатором та організатором Проекту є Інститут місцевого розвитку. Проект реалізується в рамках Програми соціального партнерства компанії ДТЕК.

Приєднуйтесь і ви до Проекту! Створюйте міжрегіональні класи і беріть участь у наших цікавих заходах!  Ставайте ефективними власниками житла і підвищуйте енергонезалежність нашої держави!