УВАГА! Конкурс Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» посади дерево продовжено!

 


Все більше людей цікавляться Конкурсом «Посади дерево», а також самостійно організовуються і висаджують кущі та дерева, щоб оздоровити «зелені легені» нашої планети. Ми вирішили підтримати таку корисну ініціативу та продовжити проведення Конкурсу.

 

Процедура розповсюдження фото у рамках Конкурсу «Посади дерево» через соціальні мережі:

1. Кожен бажаючий може взяти участь у Конкурсі. Варто лише зробити 2 фото: учасник(ки) із саженцем до посадки, учасник(ки) конкурсу на фоні посадженого дерева або змонтувати відеоматеріал процесу посадки.

2. Пропонуємо два варіанти розміщення фото або відеоматеріалів (на вибір):

a) у коментарях під постом з описом конкурсу на нашій сторінці у Facebook з #ПосадиДерево #ЕЕШ #ДТЕК і кількістю та назвою садженців;

b) шляхом надсилання матеріалу в Direct на нашу сторінку в Instagram та розміщення його на своїй власній сторінці з #ПосадиДерево #ЕЕШ #ДТЕК і кількістю та назвою садженців.

 

Репости з описом конкурсу та вашими особистими фото, що будуть розміщені у особистих профілях, вітаються та враховуватимуться при оцінці результатів!

Конкурс триватиме до 31 травня 2019 р.

А чи знали ви, що 4 дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини?

Допоможіть собі та своїм близьким вільно дихати чистим повітрям, зробіть власний внесок у озеленення планети - посадіть дерева та поборіться за ПРИЗИ в номінаціях:

1. «Особливе фото або відео висадженого дерева»;

2. «Дерево, висаджене сімейно чи колективно»;

3. «Людина, яка посадила найбільшу кількість дерев».

Призери визначатимуться 31 травня 2019 року. Подарунки оберемо, традиційно, разом з переможцями!

Нагадаємо, що по завершенню першого етапу найкращі учасники отримали у подарунок надувний басейн та мікроскоп із предметним склом.

Тож не будьте байдужими, посадіть СВОЄ ДЕРЕВО!