Оголошуємо сімейний конкурс «Зберігаймо ресурси вдома»

Літо може прийти із запізненням, а от осінь, завжди гранично пунктуальна. В країні вже розпочався опалювальний сезон, а це означає, що слід задуматись над економією власних коштів та скороченням витрат теплоти й інших енергоресурсів Землі. Ми оголошуємо оновлений сімейний конкурс «Зберігаймо ресурси вдома».

Терміни впровадження енергоефективних змін та визначення переможців:

8 листопада 2021 р. – 30 червня 2022 р. 

Нагадуємо! Підвищення рівня обізнаності щодо шляхів економії енергетичних та інших ресурсів Землі для зменшення викидів вуглекислого газу та запобігання зміні клімату - ось головна ідея нашого конкурсу. Долучитись може абсолютно кожен, переможців оголосимо у чотирьох номінаціях:

  1. Свідомий електрокористувач
  2. Крутий теплохранитель
  3. Газо-незалежний господар
  4. Лідер водозбереження

Проміжні результати впровадження енергоефективних заходів підсумовуватимуться поетапно. За першим - підсумки буде підведено до 28.12.2021 р. Другий етап визначимо до 25.02.2022. За третім - до 26.04.2022 р. А за четвертим етапом не пізніше  25.06.2022 р. 

Важливо! Зареєстрованим учасникам проєкту окремі бонуси при визначенні переможців. 

Критерієм для визначення призерів конкурсу є ефект від упроваджених заходів (економія конкретного ресурсу та зменшення викидів вуглекислого газу). Щасливчики отримають круті призи. Будуть smart watch, конструктори, настільні ігри та powerbank… Конкурсна комісія у складі представників ДТЕК та Інституту місцевого розвитку обере головного вінера до 15 липня 2022 року. До речі, головний приз обирає переможець сам! Цікаво? Тоді потрібно:

  • Перейти за посиланням
  • Заповнити форму звіту і надіслати файл з реалізацією упровадженого заходу

Чим більше звітів, тим краще. 

Більш детальна інформація щодо умов, порядку подання заявок та перебігу конкурсу міститься у положенні. ДТЕК завжди підтримує талановитих ініціативних людей! Головне, не забути прикріпити чек і фото впровадженого заходу. Бажаємо успіхів усім учасникам!