Юлія Маслікова стала переможницею третього етапу конкурсу «Екомрія» здійснивши проєкт «Еко-мода»

Ми продовжуємо пишатися нашими активістами, наразі радіємо разом із здобувачами освіти Регіонального центру професійної освіти Луганського національного університету імені тараса Шевченка, бо допомогли здійснитися мрії. Юлія Маслікова стала переможницею третього етапу конкурсу  «Екомрія» здійснивши проєкт «Еко-мода».

Індустрія моди на третьому місці із забруднення довкілля після видобутку нафти й сільського господарства, щосекунди у світі спалюють вантажівку з речами. Активісти здійснюють апсайклінг одягу з секонд-хенда та з непотребу, що збирають у здобувачів освіти та колективу освітнього закладу. Апсайклінг – це один із способів дати нове життя речам, які втратили свій зовнішній вигляд і звернути увагу на проблему надмірного споживання й перевиробництва. Вироби активістів, зокрема одяг, використовуються для забезпечення матеріальних потреб дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, малозабезпечених сімей, ВПО та інших здобувачів освіти із соціально вразливих категорій. Також вироби реалізуються на ярмарках, майстер-класах, виставках. Всього до ініціативи долучилися 150 осіб. Переможці мріяли про розпошивальну машину Janome Cover Pro 2 і ми підтримали, тепер ділимося з вами фотовідгуками;)

Компанія ДТЕК надійна, піклується про здорове та щасливе майбутнє країни. Долучайтеся до четвертого етапу конкурсу дійте та мрійте, в ми допоможемо здійснити задумане!