Стартували! 20 міжрегіональних класів створено, онлайн тренінг проведено!

Цього року Energyschool об’єднав вчителів та учнів із Львівської, Івано-Франківської, Донецької та Луганської областей України у 20 міжрегіональних класів. Саме цей формат показав вау результат – наші хлопці та дівчата навчалися і грали краще за інших учасників проєкту. Та й не дивно, адже цьому сприяли як дух змагання, так і взаємна підтримка під час онлайн навчання, гри, квестів, марафонів та ще й участі у конкурсах. Але досягнули супер результатів вони не самі, багато в чому результати залежали від вчителів, які тримали руку на пульсі освітньо-ігрового процесу, своїм ентузіазмом «запалювали» дітей.

Уже другий рік поспіль ми всі маємо зважувати на ситуацію з коронавірусом в Україні, тому 13 вересня 2020 р. організували zoom-конференцію. Наші вчителі із 4 областей України познайомилися один з одним, пройшли тренінг Кадрії Сафіуліної  про роботу в команді, як запоруку успіху міжрегіонального формату навчання, групове мислення, конфлікти та прийняття спільних рішень. Корисною стала відеопрезентація Миколи Лисенка щодо участі у грі «Розумний будинок».

Ми впевнені, що наші нові міжрегіональні класи знову покажуть гарний приклад іншим школам та самостійним учасникам. Як завжди, станемо ефективними власниками житла!