Результати п’ятої хвилі Проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» (2017-2018 навчальний рік)

        Хвиля за хвилею Проект ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» (далі – Проект) поширюється Україною.  Кожна наступна хвиля є більш інноваційною та потужною, і тому результати вражають.   Цьогоріч нам знову є чим пишатися  ̶  п’ята хвиля має багато здобутків, зокрема:

     1. Перемога Проекту у Всеукраїнському конкурсі «Бізнес, що змінює країну» у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку № 12. Впровадження принципів сталого споживання та виробництва продукції».

     2.  Запровадження нового навчального формату – міжрегіональних класів. Завдяки ефективній командній роботі учнів та педагогів із двох різних міст,  значно підвищилась успішність навчання.  Партнерські стосунки між містами вийшли на якісно новий рівень. Підбиття підсумків навчання міжрегіональних класів відбулося на на березі Азовського моря та супроводжувалося відвідуванням Ботієвської вітрової електростанції.

    3.  Започаткування  проекту «Кар’єра 4.0». Це чудова можливість для старшокласників-кращих учнів свідомо обрати майбутню професію відповідно до своїх нахилів та              уподобань. 

   4.  Залучення до участі у Проекті низки нових міст, сіл та селищ.

   5. Успішне проведення конкурсів та нагородження найкращих учасників, цікавих тренінгів, виїзних екскурсій та різноманітних активностей.

   6. Постійна технічна та методична підтримка навчального процесу в унікальній онлайн-програмі дистанційного навчання (ПДН).

   7. Створення інституту місцевих кураторів, що забезпечило ефективний зворотний зв'язок і підвищило навчальну та творчу активність пілотних шкіл Проекту.

   8.   Проведення широкої інформаційної кампанії на національному та місцевому рівнях, що сприяло залученню дітей та дорослих учасників Проекту до процесу формування         ефективного власника житла та запиту не енергоефективність.

        І це далеко не все…

       Наша проектна команда (менеджери компанії ДТЕК та консультанти ВБО ІМР) у тісній співпраці із представниками місцевої влади, підрозділів освіти, адміністрації шкіл, вчителями, батьками та дітьми, перевиконали намічені плани, про що свідчать дані автоматизованого моніторингу результатів.

       У Проекті взяли участь:

           858 шкіл, хоча планувалось лише 500;

                           476 населених пунктів;

                            6642 учні пілотних класів;

                          74663 загалом учнів ЗНЗ-учасників Проект;

                           59730 батьків;

                           656 вчителів.

       А завдяки проведенню низки конкурсів, у 2017 – 2018 н.р. учасники Проекту заощадили 520 000 кВт·год електричної та теплової енергії, що становить у грошовому еквіваленті 1 100 000 грн.

       Більш детально про здобутки п’ятої хвилі можна дізнатися із презентації. 

       Дякуємо всім, хто разом із нами працював на результат, ви  ̶  найкращі!

       Долучайтеся до Проекту у новому 2018-2019 н.р. та ставайте ефективними власниками житла, зробіть внесок у енергонезалежність нашої країни!